Statenjacht weer strak in de lak

Eetcafé Statenjacht
Einde vaarseizoen opening Eetcafé Statenjacht
7 oktober 2018
Stroomgod Statenjacht De Utrecht
Vacatures
8 november 2018
onderhoud aan statenjacht

Mooi werk van leerlingen vakschool Nimeto

Statenjacht De UtrechtEen schip als het Statenjacht heeft veel onderhoud nodig. We zijn dan ook erg blij met de jaarlijkse inzet van de leerlingen die de opleiding tot (gezel) schilder volgen aan vakschool Nimeto. In oktober hebben ze keihard gewerkt aan het opnieuw schilderen van de Herenkamer en de Jufferkamer. Op bijgaande foto zet leerling Valentijn de laatste streek. We kunnen u binnenkort dan ook helemaal opgepoetst ontvangen in Eetcafé Statenjacht.

Meer over Nimeto en het Statenjacht “De Utrecht”

De jongens en meisjes die de opleiding (gezel)schilder volgen helpen ons in het kader van hun stage elk jaar om het Statenjacht mooi in de verf te houden. Een behoorlijke klus die veel geduld, vakmanschap en precisie vereist. In 2017 hebben de leerlingen de buitenkant van het schip onderhanden genomen. Dit jaar was het interieur aan de beurt. Als dank voor hun inzet nemen wij de leerlingen van Nimeto jaarlijks een dagje mee aan boord. We hopen dat we op deze manier nog heel lang kunnen samenwerken met Nimeto.