Relatie evenementen

Relatie Evenementen

Uw relaties zijn belangrijk voor u en het is goed om ze dat zo af en toe te laten weten. Neem ze mee aan boord op het Statenjacht "De Utrecht" voor een paar fantastische uren onder zeil. De ruimte benedendeks leent zich ook uitstekend voor een productpresentatie of vergadering. Business en pleasure zijn aan boord dan ook uitstekend te combineren.

Nodig uw relaties uit en combineer business met pleasure aan boord van het Statenjacht

Lees meer

Zeilen vanuit Volendam op een historisch VOC schip. Hollandser kan het niet.

Lees meer

Relatie evenementen, maatwerk zeiltochtenRelatie Evenementen Statenjacht

Haal uw relaties eens uit de dagelijkse sleur en nodig ze uit aan boord van het Statenjacht De Utrecht. Dit bijzondere schip is een uitgelezen locatie voor relatie evenementen. Alhoewel het schip een getrouwe replica is van een Statenjacht uit 1746, is er bij de bouw rekening gehouden met de hedendaagse eisen met betrekking tot comfort en faciliteiten. Het Statenjacht anno nu is dan ook van alle gemakken voorzien. Benedendeks treft u een sfeervolle ruimte aan die geschikt is voor het geven van een (product)presentatie of vergadering. Beamer, scherm en flip-over zijn aanwezig. Ook wanneer het schip niet in de haven ligt staat er spanning op de stopcontacten. Onderdeks bevindt zich ook een goed geoutilleerde horeca-keuken, van waaruit onze chef-kok u de heerlijkste maaltijden voorschotelt.

Hijs samen de zeilen

Statenjacht ZeilenSamen een schip zeilen schept direct een band en zorgt voor een informele sfeer. Tijdens een zeiltocht aan boord van het Statenjacht De Utrecht leert u uw relaties dan ook eens op een andere manier kennen. Zijn we eenmaal op open water, dan heeft de bemanning een handje van u nodig. U zet samen de zeilen, bedient de zwaarden of neemt het roer over. Zeilervaring is niet nodig. Onze professionele en gastvrije bemanning maakt u wegwijs aan boord. Hoe werkt dat? Op onze pagina over teambuilding treft u meer informatie aan. Onze kok en het cateringpersoneel zorgen ondertussen voor de “innerlijke mens”. Het bier komt uit de tap, de wijn is rond en de catering is van uitstekende kwaliteit. Uw relaties zullen zich een paar uur onder zeil op het Statenjacht nog lang heugen.

Organisatie van relatie evenementen

Uw relatie evenement moet natuurlijk mede in het teken staan van uw bedrijf. Het programma voor uw Statenjacht Zeilenrelatiedag stellen we daarom in goed overleg met u samen. Naast een gastvrij, uitstekend verzorgd verblijf aan boord en een bijzondere zeiltocht hebben wij organisatorisch meer te bieden om van uw relatiedag een groot succes te maken. U kunt bij ons ook terecht voor informatie over vervoer, hotelovernachtingen, relatiegeschenken, locaties aan de wal et cetera. Desgewenst kunnen wij reserveringen voor u in orde maken en kunt u de organisatie van uw relatie evenement helemaal aan ons overlaten.

Diverse afvaarthavens mogelijk

De thuishaven van het Statenjacht De Utrecht is Volendam, maar afvaart vanuit andere havens aan het IJsselmeer is ook mogelijk. Komt uw gezelschap vanuit het hele land, dan is bijvoorbeeld de haven van Muiden een mooi punt om in te schepen.

Catering StatenjachtEten en drinken tijdens uw relatie evenement

Aan boord wordt er continue gezorgd voor smakelijke en bij het moment van de dag passende versnaperingen en maaltijden. U kunt zelf een keuze maken uit de mogelijkheden, die u aantreft bij ons cateringaanbod. Heeft u speciale wensen, neem dan tijdig contact op. Onze chef-kok houdt daar graag rekening mee.