De Bemanning

Bemanning Statenjacht 'De Utrecht'

U zult veel nieuwe gezichten tegenkomen wanneer u een zeiltocht of vaartocht gaat maken aan boord van het Statenjacht. Onze vaste bemanning bestaat uit de schippers Jasper en Leonard geassisteerd door één of meerdere maten. Voor elk van hen staan er professionele vervangers klaar. Hebben we wat grotere groepen aan boord en/of moet er tijdens een evenement gezorgd worden voor uitgebreide catering? In dat geval schakelen we extra medewerkers in die er voor zullen zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Bemanning Statenjacht - achter de schermen

Wanneer u contact met ons opneemt, dan krijgt u allereerst te maken met Annemiek. Zij beantwoordt de telefoon alsmede de e-mails en beantwoordt al uw vragen. Van haar ontvangt u desgewenst ook een voorstel voor uw evenement aan boord van het Statenjacht. Annemiek zorgt er vervolgens voor dat uw evenement aan boord van het Statenjacht perfect is geregeld. Stapt u bij ons aan boord, dan is onze crew van al uw wensen op de hoogte.

Bemanning Statenjacht - de vrijwilligers

Het Statenjacht 'De Utrecht' kan niet zonder ze. Het legertje bevlogen mensen dat ons prachtige Statenjacht letterlijk drijvende houdt. Een schip als het Statenjacht 'De Utrecht' vraagt veel onderhoud. En daar zorgen onze vrijwilligers voor eventueel bijgestaan door professionele krachten. Alhoewel ze geen deel uitmaken van de vaste bemanning, maken ze wel deel uit van ons team. Zo af en toe varen ze mee en komt u ze aan boord tegen.