Lokale evenementen

Lokale evenementen

Lokale Evenementen

Het Statenjacht De Utrecht is een graag geziene gast tijdens grote nautische evenementen (de bekende Sails). Maar het bijzondere schip is ook een grandioze publiekstrekker op lokale evenementen. Zoekt u een bijzondere attractie voor een stadsfeest, een plaatselijke Sail of ander lokaal evenement? Informeer dan eens bij ons kantoor of het mogelijk is om het Statenjacht De Utrecht naar uw locatie te halen.

Exploitatie Statenjacht tijdens lokale evenementen

Tijdens lokale evenementen wordt het Statenjacht De Utrecht geregeld ingezet als podiumschip voor koren, sprekers, bands en andere voorstellingen. Ook wordt het schip voor bezoekers ter bezichtiging opengesteld. Er wordt ook geregeld gebruik gemaakt van het Statenjacht als locatie voor bijeenkomsten, (netwerk)borrels, lunches, diners en feesten. Rondom het Statenjacht De Utrecht is het in elk geval altijd een komen en gaan van bezoekers.

Lokale EvenementenHet is natuurlijk ook mogelijk om vaartochten of zeiltochten te maken, waarvoor u bijvoorbeeld uw sponsoren of bedrijven uit de regio kunt uitnodigen.

Of, en zo ja op welke manier u tijdens uw lokale evenement het Statenjacht kunt exploiteren overleggen wij graag met u. Ons kantoor is op de hoogte van de vele mogelijkheden en we denken graag met u mee. Maak gerust gebruik van onze expertise en neem contact op.

Marketing lokale evenementen

Huurt u het Statenjacht De Utrecht als attractie voor uw lokale evenement, dan wilt u de aanwezigheid van het schip natuurlijk onder de aandacht brengen. Wij van het Statenjacht helpen u daar natuurlijk bij. We zullen uw evenement vermelden op onze website en onze contacten door middel van een nieuwsbrief informeren.

Wanneer u meer wilt weten over de beschikbaarheid van het schip, prijzen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op.