Bruiloften

Trouwen op een schip, bruiloften en renewal of vows

Trouwen op een BootWanneer u gaat trouwen op een schip, dan stapt u letterlijk met elkaar in het huwelijksbootje. Een schip, en zeker zo’n bijzonder en romantisch schip als het Statenjacht De Utrecht, is dus een uitgelezen locatie voor de voltrekking van uw huwelijk. Het Statenjacht De Utrecht kan maximaal 27 personen meenemen. De locatie leent zich dus uitstekend voor huwelijksvoltrekkingen, bruiloften en “renewal of vows” in intieme sfeer.

Maatwerk programma’s

Een huwelijksvoltrekking of een trouwdag is natuurlijk een belangrijke en zeer persoonlijke gebeurtenis, Vandaar dat wij van het Statenjacht het programma voor deze bijzondere dag helemaal in overleg met u zullen samenstellen. U wordt door ons uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld in de haven in de echt verbonden worden, maar ook op open water.

Trouwen op een boot

Ook de catering kunt u uitgebreid met ons bespreken. Voor het samenstellen van een programma combineren we uw wensen met de mogelijkheden. Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden voor deze belangrijke dag met ons door te nemen. En laat ons vooral weten wat uw wensen zijn.

Statenjacht de Utrecht – wedding planning

Trouwt u aan boord van het Statenjacht of viert u bij ons uw huwelijksfeest? Dan is alles aan boord natuurlijk tot in de puntjes geregeld. Maar wellicht zijn er programma-onderdelen die zich niet aan boord afspelen en wel belangrijk zijn voor een goede organisatie van deze voor u zo belangrijke dag. Vervoer, overnachting, bloemen, de bruidstaart of de fotograaf …. De mensen van het Statenjacht kunnen u over deze zaken waardevolle tips geven. Desgewenst kunnen wij u alle organisatie Trouwen op een Bootrond deze belangrijke dag uit handen nemen.

De voltallige crew en het kantoorpersoneel van het Statenjacht De Utrecht zullen in elk geval alles in het werk stellen om deze dag voor u tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.