23 mei 2023 – Jubileum 20 jaar Statenjacht

onderhoud aan statenjacht
Statenjacht weer strak in de lak
2 mei 2023
Stroomgod Statenjacht De Utrecht
Vrijwilligers gezocht
20 februari 2024

23 mei 2023 – Jubileum 20 jaar Statenjacht

Statenjacht De Utrecht voltuig

Op 23 mei 2003 werd het Statenjacht te water werd gelaten. Op 23 mei 2023 vieren wij dan ook ons 20-jarig jubileum. In de afgelopen 20 jaar hebben wij met veel passie en plezier prachtige evenementen aan boord van ons bijzondere schip mogen verzorgen. Daarnaast waren we te vinden op alle grote, nationale nautische evenementen. Daar gaan wij graag nog jaren mee door !!!

Bedrijfsuitjes, teambuilding evenementen, familiefeesten, bruiloften, relatie evenementen en vergaderingen ….  Niets is ons inmiddels meer vreemd. Voor zowel een zakelijk als particulier evenement kunt u aan boord van het Statenjacht uitstekend terecht. De ontspannen sfeer aan boord zorgt dat iedereen zich direct thuis voelt. De verzorging aan boord is van uitstekende kwaliteit en voor de organisatie van uw evenement kunt u bogen op onze lange ervaring.

Heeft u in 2023 plannen voor een zakelijk of particulier evenement? Neem dan eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die het Statenjacht De Utrecht u te bieden heeft.