Vergaderingen

Statenjacht als locatie voor uw vergaderingen

Zeilschepen zijn uitstekende locaties voor vergaderingen. De bijzondere ambiance en de ontspannen sfeer aan boord haalt de deelnemers uit de dagelijkse sleur. Dat leidt tot verrassende ideeën en een vruchtbaar overleg.

Vergaderingen Statenjacht De Utrecht

Sfeervolle ruimte voor vergaderingen

Aan boord van het Statenjacht De Utrecht bevindt zich benedendeks een grote, sfeervolle ruimte; de Heerenkamer. Deze ruimte beschikt over zo’n 25 zitplaatsen. Het meubilair staat grotendeels los en kan naar believen worden opgesteld. Beamer, scherm, whiteboard of flip-over zijn aanwezig. Wilt u de groep tijdens het overleg opdelen, dan kan een gezelschap van zo’n 10 personen zich terugtrekken in het Paviljoen, dat zich aan dek bevindt. Laten de weersomstandigheden dit toe, dan kunt u ook in kleinere groepen uiteen zwerven over het grote dek.

Vergaderbreak binnen handbereik

Geen enkel gezelschap, hoe bevlogen ook, kan langer dan een aantal uren achter elkaar geconcentreerd vergaderen. Een actieve pauze schudt de boel dan weer lekker op. Vergaderingen aan boord van het Statenjacht VergaderenStatenjacht worden dan ook meestentijds gecombineerd met ontspannen actie. Voor een frisse neus hoeft u alleen maar even aan dek te gaan staan en uw blik over de weidsheid van het IJsselmeer te laten glijden. Wilt u de spieren even losmaken, hijs dan samen de zeilen en waai even lekker uit.

Eten en drinken tijdens vergaderingen

Natuurlijk wordt aan boord weer uitstekend voor u gezorgd. Wij kunnen u verschillende vergaderarrangementen aanbieden. U wordt tijdens uw bijeenkomst onbeperkt voorzien van koffie/thee, water (plat of bruis) en kleine versnaperingen. Deze basis kan worden aangevuld met een ontbijt, een lunch, een borrel of een diner. Een voorproefje van mogelijkheden kunt u vinden in ons cateringaanbod zomer. Programma’s voor vergadering stellen wij altijd in goed overleg met onze klanten samen. Voor onze vergaderarrangementen hanteren wij speciale prijzen. Statenjacht VergaderenNeem daarom contact op wanneer u een voorstel voor uw meeting aan boord van het Statenjacht “De Utrecht” wilt ontvangen.