Teambuilding

Zeilen op het Statenjacht – teambuilding en genieten

Steek samen de handen uit de mouwen aan boord van het Statenjacht. Samen een schip zeilen is een teambuilding activiteit bij uitstek. Aan boord van het Statenjacht “De Utrecht” kun je teambuilding combineren met ontspanning en genieten. Geschikt voor alle leeftijden en voor elk wat wils. Dat maakt een zeiltocht aan boord van het Statenjacht een geweldig idee voor een actief bedrijfsuitje of een uitstapje met familie of vrienden.

Teambuilding activiteiten op het Statenjacht “De Utrecht”Teambuilding Zeilen

Voor het maken van een zeiltocht aan boord van het Statenjacht “De Utrecht” heb je geen zeilervaring nodig. Onze professionele schipper en matroos maken je wegwijs aan boord. Het Statenjacht is geen snelle, maar wel een authentieke zeiler. Dat betekent dat de manoeuvres niet in rap tempo uitgevoerd hoeven te worden. Voor het zetten van de zeilen en het wisselen van de zwaarden is echter wel wat man/vrouwkracht nodig. Schipper en matroos klaren die klussen niet met z’n tweeën.  Het is dan “all hands on deck”. Wie stuurt het team aan? Wordt er geluisterd en op elkaar gelet? Hoe beter je samenwerkt, hoe makkelijker het gaat. We hebben bij het uitvoeren van deze manoeuvres niet iedereen aan dek nodig. Deelnemers die zich liever niet actief met het zeilen bemoeien kunnen aan dek of in het Paviljoen op het achterdek de verrichtingen van hun teamleden goed volgen. Willen ze toch een taak? Laat ze dan de camera ter  hand nemen …

Zeilen op het Statenjacht – meer dan alleen teambuilding

Wanneer u een zeiltocht gaat maken aan boord van het Statenjacht, dan gaan wij er van uit dat u dit historische en bijzondere schip “onder zeil” wilt beleven. U zult daarvoor de handen -samen- een beetje uit de mouwen moeten steken. Een uitstekende teambuilding activiteit, waarbij we alle deelnemers een geschikte taak aan dek kunnen toebedelen. Voor het slagen van een teambuilding evenement is echter meer nodig. Gezelligheid, saamhorigheid, goed eten en drinken, een ontspannen sfeer en bijzondere omgeving. Wij van het Statenjacht begrijpen als geen ander dat het allemaal in orde moet zijn om van uw dag een onvergetelijke dag te maken. Onze crew bestaat uit professionele zeilers, maar heeft daarnaast hospitality hoog in het vaandel. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers zich direct thuis zullen voelen aan boord van het Statenjacht. Voordat de zeilen omhoog moeten heerst er dan ook al zo’n ontspannen sfeer, dat er maar weinig deelnemers zullen zijn die zich willen onttrekken aan gezamenlijke activiteiten. Kortom: het zal uw gezelschap tijdens uw verblijf aan boord aan niets zal ontbreken.

Teambuilding – actie in de buitenlucht, dat maakt hongerig

Catering StatenjachtEen dag in de buitenlucht maakt hongerig. Als je daarbij ook nog actief bezig bent, dan lust je zo af en toe wel wat. Gevulde lunches, stevige borrelhappen en mooie avondmaaltijden, bij uw boeking kunnen we wensen inventariseren en verder uitwerken.

Meer informatie over teambuilding aan boord van het Statenjacht “De Utrecht”? Neem gerust contact met ons op.