Zeilseizoen 2017 – recensies van onze gasten

Statenjacht in de winter
2018 – wij kijken er naar uit
15 december 2017
Statenjacht naar Sail Kampen
8 februari 2018

Zeilseizoen 2017 – recensies van onze gasten

Statenjacht Middag Zeiltocht

Dit is waar wij van het Statenjacht het allemaal voor doen. U een prachtige dag bezorgen. We zijn dan ook heel blij met de spontane complimenten van onze gasten. Een overzicht.

RelatiedagWaternet – relatiedag: “we hebben een super ontvangst op het mooie Statenjacht gehad. Dank voor alle voorbereiding en de complimenten aan de bemanning en voor de catering.”

Familie Rinzema – familie uitje: “Het was een groot succes. Complimenten voor de organisatie en de gezellige bemanning”.

Auto Blaschke – bedrijfsuitje: “Bedankt allemaal! Netjes geregeld !!

IMCD Benelux – relatiedag: “Het was super aan boord. Vriendelijk ontvangen, goede verzorgen een een fantastische dag. Bedankt voor de goede organisatie.”

Stichting Cultuur Volendam – evenement: “Bijzonder geslaagd. Goede medewerking van de schipper en het was natuurlijk een prachtig plaatje, precies zoals we bedoeld hadden.”

Bedrijfsuitje ZeilenIMCD – relatiedag: “het was super aan boord. Vriendelijk ontvangen, goede verzorging. We hebben een hele leuke dag gehad. Bedankt voor de goede organisatie”.

QuadTech Europe – bedrijfsuitje: “het was een hele leuke avond. De ontvangst was prima en de verzorging was goed geregeld. Fijne crew! ”

Admiraal de Ruyterschool – bedrijfsuitje: “Het was geweldig! Bedankt voor alle goede zorgen”.

Burgemeester van Utrecht, Mr J.H.C. van Zanen – relatiedag: “Beste schipper Jarl en maat Marike, ook langs deze weg veel dank aan jullie en de collega’s voor de zeer gastvrije ontvangst op het Utrechts Statenjacht”.

IHC Merwede – relatiedag: “De zeildag was fantastisch! Zon, wind en een geweldige service. Statenjacht Familieuitje ZeilenNamens ons hele team wil ik jullie hartelijk danken voor een topdag.”

TAPAS Group – bedrijfsuitje: “we hebben een heerlijke dag gehad op het Statenjacht. Alles was prima verzorgd en we hebben flink genoten”.

RollDock Shipping – relatiedag: “We hebben een geweldige dag gehad. Niet alleen door het prachtige weer, maar ook door de dames van de catering en de schipper. Niets was teveel gevraagd, alles was supergoed verzorgd. De schipper had veel mooie verhalen en toonde interesse in alle gasten aan boord. Onze klanten en wij zijn zeer tevreden. Bedankt voor deze geslaagde dag.”

Rotary Club Diekirch/Ettelbruck – relatiedag: “our sailing trip was genious, very amazing. The crew were very nice. Catering also great and the ship, of course, marvellous. Our group was so happy to help Statenjacht Familiedag Zeilensailing. It is all very well done.

Hotel Spaander Volendam: We hebben vanmorgen met onze klant gesproken en ze waren vol lof over contact met jullie organisatie, de schipper, personeel aan boord en het schip. Ze hebben genoten en heerlijk gegeten. Dat wilde ik jullie even laten weten.”

Ceva Logistics – relatiedag: “Alles is absoluut naar wens geweest. We zijn zeer gastvrij ontvangen en hebben een fantastische tocht gehad. Iedereen – zonder uitzondering –  heeft genoten.

DanTrade – relatiedag: “Many thanks for the boat. It was simply fantastic; the boat, the crew, the BBQ … All the team enjoyed a lot.”

Houtindustrie Gramsbergen – bedrijfsuitje: “We hebben een schitterende dag gehad, het kon niet beter. Bedrijfsuitje Zeilen StatenjachtOok de service was uitstekend. Iedereen heeft genoten.”

Verhulst Klimaattechniek – bedrijfsuitje: “Dag is prima verlopen. Bemanning van het schip was dik voor elkaar, alles perfect onder controle. Voor herhaling zeker vatbaar.”

Familie Bakker – reünie: Het was een enorm succes. We vonden het een fantastische boot en hebben erg genoten. Schipper en bedienend personeel waren zeer aardig en lieten vooral de kinderen erg veel doen, wat natuurlijk goed aansloeg. Hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Omnilegal – bedrijfsuitje: “Hartelijk dank! We hebben een fantastische dag gehad. Heerlijke hapjes en BBQ, een prachtig schip, leuk personeel. Voor herhaling vatbaar.”