2018 – wij kijken er naar uit

Schildervakschool aan het werk op het Statenjacht
15 november 2017
Statenjacht Middag Zeiltocht
Zeilseizoen 2017 – recensies van onze gasten
8 januari 2018

2018 – wij kijken er naar uit

Statenjacht in de winter

Statenjacht op naar een mooi 2018

Statenjacht 2018De voltallige crew van het Statenjacht wenst u hierbij een gezellige en sfeervolle afsluiting van 2017 en een supergoed begin van het nieuwe jaar. Stap in 2018 gerust (weer) eens aan boord. Wij zullen ook in het komende jaar weer alle zeilen bijzetten om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Tijdens de wintermaanden is het eetcafé weer geopend. Waar je eet wat de pot stampt. Bijzonder stamppot eten op een bijzondere locatie. Vergeet niet te reserveren, want vol = vol.

Vanaf begin mei ligt het schip weer in de haven van Volendam. Klaar om u een onvergetelijke dag onder zeil te bezorgen. Zoekt u een invulling voor uw bedrijfsuitje, familiedag of relatie evenement. Neem gerust eens contact op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.