Relatiedag

Relatiedag – business en pleasure aan boord van het Statenjacht

Uw relaties zijn belangrijk voor u. Het is niet verkeerd om ze dat zo af en toe te laten weten. Nodig ze eens uit voor een verrassende en onvergetelijke relatiedag. Een zeiltocht aan boord van het Statenjacht “De Utrecht” zullen ze niet snel vergeten. En daarmee zet u uw bedrijf gegarandeerd bij ze op de kaart.

RelatiedagHet Statenjacht “De Utrecht” is een uitgelezen locatie voor relatie evenementen. Het schip is een getrouwe replica van een Statenjacht uit 1746. Er is bij de bouw echter rekening gehouden met hedendaagse eisen op het gebied van comfort en faciliteiten. Ons Statenjacht is dan ook van alle gemakken voorzien. Benedendeks treft u een sfeervolle ruimte aan die geschikt is voor het geven van (product)presentaties of vergadering.  Onderdeks bevindt zich ook een goed geoutilleerde horeca-keuken, van waaruit onze chef-kok u de heerlijkste maaltijden voorschotelt. Maar er is meer …..

relatiedag – ontspannen zaken doen

Stapt u aan boord van het Statenjacht “De Utrecht”, dan zult u zich meteen thuis voelen. Onze gastvrije bemanning zal u hartelijk ontvangen en de bijzondere omgeving van het schip zorgt al snel voor een intieme en ontspannen sfeer. Voor een welkomstwoord, vergadering of presentatie kunt u benedendeks terecht in de Heerenkamer. relatiedagIs uw gezelschap compleet, dan gaan de trossen los en varen we de haven uit. Zijn we eenmaal op open water, dan heeft de bemanning een handje van u nodig. U zet samen de zeilen, bedient de zwaarden of neemt het roer over. Zeilervaring is niet nodig. Onze professionele en gastvrije bemanning maakt u wegwijs aan boord. Samen een schip zeilen schept direct een band en zorgt voor een informele sfeer. Tijdens een zeiltocht aan boord van “De Utrecht” leert u uw relaties dan ook eens op een andere manier kennen.

catering tijdens uw relatiedag

Aan boord van het Statenjacht “De Utrecht” wordt er continue gezorgd voor smakelijke en bij het moment van de dag passende versnaperingen en maaltijden. U kunt zelf een keuze maken uit de mogelijkheden, die u aantreft bij ons cateringaanbod. Heeft u speciale wensen, neem dan tijdig contact op. Onze chef-kok houdt daar graag rekening mee.relatiedag

organisatie van uw relatiedag

Uw relatie evenement moet natuurlijk mede in het teken staan van uw bedrijf. Het programma voor deze belangrijke dag stellen we daarom in goed overleg met u samen. Naast een gastvrij, uitstekend verzorgd verblijf aan boord en een bijzondere zeiltocht hebben wij organisatorisch meer te bieden om van uw relatiedag een groot succes te maken. U kunt bij ons ook terecht voor informatie over vervoer, hotelovernachtingen, relatiegeschenken, locaties aan de wal et cetera. Desgewenst kunnen wij reserveringen voor u in orde maken en kunt u de organisatie van uw relatie evenement helemaal aan ons overlaten.

RelatiedagDiverse afvaarthavens mogelijk

De thuishaven van het Statenjacht De Utrecht is Volendam, maar afvaart vanuit andere havens aan het IJsselmeer is ook mogelijk. Komt uw gezelschap vanuit het hele land, dan is bijvoorbeeld de haven van Muiden een mooi punt om in te schepen. Ons kantoor is goed op de hoogte van de diverse mogelijkheden en neemt ze graag met u door.

Benieuwd naar meer informatie over de organisatie van uw relatiedag aan boord van het Statenjacht “De Utrecht”. Neem gerust eens contact met ons op. Wij denken graag met u mee.