30 maart Vlootschouw Sail Kampen – vaar met ons mee

Statenjacht naar Sail Kampen
Bye bye Utrecht, Sail Kampen here we come
21 maart 2018
Varen op de Vecht met het Statenjacht
Varen op de Vecht
5 september 2018

30 maart Vlootschouw Sail Kampen – vaar met ons mee

Laatste nieuws uit Kampen ! – Ook aan boord van het Statenjacht kunt u de Vlootschouw Sail Kampen (Sail In) vanaf het water beleven.  Vaar met ons mee en geniet tijdens dit spektakel van een van onze heerlijke stamppotten. Prijs slechts € 22,50 per persoon, inclusief stamppot.

Programma Vlootschouw Sail Kampen:

Inschepen: 17.00 uur, IJsselkade t.h.v. het van Heutszplein. We vertrekken om uiterlijk 17:30 uur en sluiten buitengaats aan bij de (vele) schepen die deelnemen aan Sail Kampen. Samen met de rest van deze imposante vloot varen we de haven van Kampen weer binnen. Een uniek schouwspel, zeker wanneer u dat op het water, aan boord van het Statenjacht beleeft. U bevindt zich immers middenin dit scheepsgeweld aan boord van een uniek schip. Tijdens de vaart serveren we een bijzondere Eetcafé Statenjacht Stamp. U kunt kiezen uit vlees of vis. Voor de vegetariërs is er een smakelijk alternatief. De bar aan boord is natuurlijk geopend.

Prijs: € 22,50 per persoon. Deze prijs is inclusief uw ticket voor inscheping (€ 7,50) en de stamppot € 15,00.

Betaling: U kunt het ticket t.w.v. €7,50 met Sail muntjes bij inscheping betalen. Op het evvenementen terrein zijn meerdere muntautomaten waar u de munten kunt kopen. De waarde per munt is € 1,25. U heeft dus per persoon 6 munten nodig. De stamppot (€ 15,00 p.p.) betaalt u aan boord (contant kan, pinnen ja graag). Ook de drankjes die u aan boord gebruikt moeten aan boord van het schip worden afgerekend.

Plaatsje reserveren

Wees er snel bij, want we nemen maximaal 25 passagiers mee en vol=vol. Voor reserveringen kunt u bij ons terecht, maar ook rechtstreeks contact opnemen met de organisatie van Sail Kampen. Zie hiervoor de speciale pagina op de website van Sail Kampen.