Zeiltocht met BBQ

Zeiltocht met BBQ – actie, ontspanning en heerlijk eten

Als bedrijfsuitje is een zeiltocht met BBQ erg populair. Je sluit een actieve middag onder zeil af met een uitstekende maaltijd. En dat alles in een omgeving die je echt even helemaal niet aan je werkplek doet denken. Wat wil je nog meer?

Zeiltocht met BBQ

Middag – uitwaaien, actie, relaxen of genieten? Het kan allemaal

Het programma voor een zeiltocht met barbecue kun je in overleg met ons helemaal zelf samenstellen. Wat we je hierbij voorstellen geeft je wellicht een indruk van de mogelijkheden.

Na de lunch scheep je in aan boord van het Statenjacht De Utrecht. Je wordt door onze bemanning gastvrij ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. De schipper geeft wat uitleg over de gang van zaken aan boord. Daarna gooien we de trossen los. Zijn we eenmaal op open water, dan mogen de zeilen omhoog. Daarbij heeft de bemanning jullie hulp nodig. Heb je collega’s die liever niet fysiek een beetje actief zijn? Zij kunnen foto’s maken of lekker loungen in het luxe Paviljoen op het achterdek.

Zeiltocht met BBQ

Tijdens de zeiltocht besturen jullie het schip, onder toeziend oog van onze professionele crew. Er wordt natuurlijk ook goed gezorgd voor de innerlijke mens; we komen geregeld langs met een drankje en een hapje.

Avond – (h)eerlijk eten op een fantastische locatie

Aan het eind van de middag zoeken we een rustige plek op het water. Daar serveren we de avondmaaltijd. Aan dek wordt de barbecue opgestookt. Bij mooi weer kun je de maaltijd natuurlijk aan dek gebruiken. Mocht het wat kouder of te nat zijn, dan kun je terecht in de sfeervolle Heerenkamer. Onze chef-kok Marike Schokking heeft samen met keurslager Dick van Schip een prachtige Bourgondische vleestafel samengesteld. Een barbecue om je vingers bij af te likken !!! Wil je liever niet barbecueën? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een andere maaltijd uit ons cateringaanbod. Zeiltocht met BBQEen Captains Diner zal bijvoorbeeld ook bij iedereen in de smaak vallen.

Stel zelf je programma samen

De begin- en eindtijd van zo’n zeiltocht kun je in overleg met ons kantoor zelf bepalen. Uit ons cateringaanbod kun je ook weer zelf een keuze maken. De prijs voor dit bedrijfsuitje is mede afhankelijk van de keuzes die je hierin maakt. Heb je belangstelling voor een voorstel, neem dan contact met ons op. Aan de hand van jullie wensen maken we een programmavoorstel, inclusief een prijsoverzicht.