Middag zeiltocht

Bijzonder uitwaaien – zeilen op het Statenjacht

Stap even uit de dagelijkse sleur en ga een paar uur met je collega’s onder zeil. Een middag zeiltocht aan boord van het Statenjacht frist de boel weer lekker op. Op dit bijzondere zeilschip leer je elkaar eens op een heel andere manier kennen. Hijs samen de zeilen, praat even rustig bij, relax en geniet. Je zult een onvergetelijke middag beleven.

Middag ZeiltochtMiddag zeiltocht – programma

Ga je een middag zeilen aan boord van het Statenjacht, dan ben je gedurende 4 uren bij ons aan boord. Vier uren waarin je je geen moment zult vervelen !!! Op het programma staat in elk geval een gezamenlijke activiteit. Onder leiding van onze professionele bemanning zeil je samen met je collega’s het schip. Je hijst de zeilen, voert manoeuvres uit en neemt het roer over. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te relaxen en te genieten. Vanuit de kombuis wordt er geregeld gezorgd voor een hapje en een drankje.

Vaartijden en catering voor een middag zeiltocht

De vaartijden voor een middag zeiltocht kun je zelf bepalen. Middag ZeiltochtJe kunt starten met een heerlijke lunch, maar ook na lunchtijd inschepen met koffie of thee en iets lekkers. Of nog wat later, met een drankje en een feestelijke hapje. Onze chef-kok heeft voor ontvangsten, lunches en borrelhapjes een mooi aanbod gemaakt, waaruit je een keuze kunt maken. Aanpassingen zijn in overleg altijd mogelijk. Dieetwensen of allergieën? Laat het tijdig weten, dan houden we daar rekening mee. De inhoud van de scheepsbar bestaat in principe uit bier (van de tap), wijn (alle kleuren) en verschillende soorten frisdranken. Heb je specifieke wensen op het gebied van drankjes? Vertel het ons, want dan vullen we de inhoud van de scheepsbar daarop aan.

“Middag” is voor ons een rekbaar begrip. Het samenstellen van een programma voor een middag zeiltocht doen we dan ook graag in goed overleg. Je kunt vroeg in de middag aan boord stappen en starten met een lekkere lunch. Heb je al geluncht en wil je liever de middag doorbrengen onder het genot van een hapje en een drankje? Het is allemaal mogelijk.

Middag ZeiltochtOok voor een middag zeiltocht stellen we het programma graag in overleg met jullie samen. Een middag zeilen aan boord van het Statenjacht is dus een rekbaar begrip. Je verblijf aan boord duurt in elk geval maximaal 4 uren.

Heb je belangstelling voor meer informatie en/of wil je een voorstel voor een middag zeiltocht ontvangen? Neem gerust contact op.