Zeilen Loosdrecht

woensdag 17 juli en zondag 21 juli 2024

Afvaart Loosdrecht, GWV “De Vrijbuiter”

Programma

12:00 – 12:30 uur – Inscheping en ontvangst .Je stapt aan boord van het Statenjacht, waar je wordt ontvangen met een lekkere broodjeslunch. De bemanning stelt zich voor en geeft een korte uitleg over de gang van zaken aan boord. Als iedereen aanwezig is gooien we de trossen los.

12:30 – 17:00 uur – Zeiltocht over de Loosdrechtse Plassen. We verlaten de steiger van De Vrijbuiter. Eenmaal op open water vragen wij iedereen om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen. Op aanwijzingen van de bemanning zeilen jullie zelf het schip. Voor wie liever niet actief aan de zeiltocht deelneemt is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte om van de elementen te genieten en even rustig bij te praten. We serveren ’s middags een lekker borrelgarnituur. De drankjes die daarbij horen kun je bestellen uit de scheepsbar.

17:00 – 17:30 uur – Terug naar de haven. We halen samen de zeilen neer en varen rustig terug naar De Vrijbuiter.

PRIJZEN:

Statenjacht Nieuwsbrief€ 85,00 per persoon, Vrijbuiterleden € 65,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar 50% korting

In deze prijs is begrepen:

  • Scheepshuur en diensten van een professionele bemanning
  • Lunch van smakelijk belegde broodjes, handfruit, koffie/thee en jus d’orange
  • Een mooi borrelgarnituur

Drankjes uit de scheepsbar kun je aan boord afrekenen (pinnen is mogelijk)

INSCHRIJVEN:

Stuur een email naar info@statenjacht.nl of bel ons op 0294-700 230 en vermeld daarbij:

  • Je naam, telefoonnummer en emailadres
  • De datum waarop je wilt meevaren (woensdag 17 juli 2024 of zondag 21 juli 2024)
  • het aantal personen (volwassenen en kinderen tot 12 jaar)
  • indien van toepassing; je lidmaatschapsnummer van De Vrijbuiter

Je ontvangt na aanmelding van ons een factuur voor het aantal opgegeven deelnemers. Zodra deze factuur is betaald is je inschrijving definitief.

VOORWAARDEN:

  • Voor deze zeiltocht hebben we minimaal 15 deelnemers nodig. Heb jij je aangemeld, dan ontvang je van ons een factuur. Je krijgt bericht zodra het aantal betaalde deelnemers is bereikt. Mocht de tocht vanwege te weinig deelnemers niet door kunnen gaan, dan restitueren wij het betaalde bedrag. Indien mogelijk kunnen we je ook deelname aan een andere tocht aanbieden.
  • Bij een windkracht van 6Bft of meer kan deze tocht niet plaatsvinden. Mocht deze omstandigheid zich voordoen, dan ontvang je van ons een uitnodiging voor inscheping op een andere, nader te bepalen datum. Schikt deze datum niet, dan restitueren wij het bedrag dat je inmiddels hebt voldaan.