Catering op het Statenjacht

Catering op het Statenjacht De Utrecht – eerlijk en heerlijk eten

De bemanning van het Statenjacht heeft hospitality hoog in het vaandel. Hun doel is om u een onvergetelijk verblijf aan boord te bezorgen. Daar hoort natuurlijk ook een optimale verzorging van de “innerlijke mens” bij. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan de catering aan boord. Wij stellen u alvast voor aan onze kok, Peter Kramer. Hij zwaait de scepter in de kombuis van De Utrecht.

Statenjacht De UtrechtUw chef-kok aan het woord

 Ik verzorg nu de catering op het Statenjacht. Ik ga voor eerlijk een mooi voedsel en laat mij bij het bereiden van mijn maaltijden inspireren door onder andere mijn omgeving. Voor ontvangsten, lunches, borrels en diners heb ik op basis hiervan een voorstel gemaakt voor catering op het van het Statenjacht. Aanpassingen hierop zijn in overleg met mij altijd mogelijk.

Catering aan boord – ons aanbod en uw wensen

Statenjacht De UtrechtBij de samenstelling voor de catering op het Statenjacht is de “robuuste en magnifieke” uitstraling van het schip Marike’s basis geweest. In tegenstelling tot vroeger dagen, waarin het voedsel voor de opvarenden eenzijdig, vitamine-arm en vaak niet genoeg was, kunt u van haar gevarieerde gerechten verwachten die gemaakt zijn van seizoensgebonden verse ingrediënten. En er is natuurlijk voor iedereen meer dan genoeg. Peter’s menu voor de zomermaanden treft u hier aan cateringaanbod zomer. Wanneer u aanvullende of andere wensen heeft, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. In overleg met Peter is heel veel mogelijk.