Varen op de Vecht

Varen op De Vecht – juli 2020

Voor deze bijzondere vaartochten hebben wij in juli de volgende dagen gereserveerd:

donderdag 9 en 16 juli 2020

We gaan vanuit Loenen aan de Vecht varen op de Vecht. Deze vaartocht voert ons langs de mooiste buitenplaatsen. De zeilen kunnen we op De Vecht niet hijsen, maar u zult zich geen moment vervelen. Er is een gids aan boord die u tijdens de vaartocht alles kan vertellen over de prachtige omgeving. Na de lunch bezoeken we het Vechtstreekmuseum in Maarssen, waarna we terugvaren naar Loenen aan de Vecht.

Varen op de Vecht met het StatenjachtProgramma varen op de Vecht

09:30 uur – inscheping en ontvangst: Het Statenjacht ligt afgemeerd bij de buitenplaats “Beek en Hoff” in Loenen aan de Vecht (adres voor uw navigatiesysteem: Molendijk 34, 3632 EN, Loenen aan de Vecht. U kunt daar gratis parkeren). Als u aan boord komt wordt u ontvangen door onze bemanning met een kopje koffie of thee waarbij we iets lekkers serveren. Als iedereen aan boord is gooien we de trossen los.

10:00 – 13:30 uur – vaartocht naar Maarssen: We maken een prachtige vaartocht over De Vecht, richting Maarssen. Rond 12:00 uur serveren we een schipperslunch. Na de lunch meren we af bij “Goudestein”, het gemeentehuis van “Stichtse Vecht”. Bij “Goudestein” gaat u een uurtje van boord en kunt u een bezoek brengen aan een interessante tentoonstelling over de rivier “De Vecht”.

13:30 – 16:30 uur – terug naar Loenen aan de Vecht: Na uw bezoek aan “Goudestein” varen we terug naar Loenen. Onze scheepsbar is geopend en uw gastvrouwen zorgen voor een hapje bij de borrel. Om 16:30 uur meren we weer af aan de kade bij Beek en Hoff, waar wij afscheid van u nemen.

Varen op de VechtPrijzen en reserveringen

De prijs voor deze prachtige vaartocht bedraagt € 67,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar € 40,00). Deze prijs is inclusief scheepshuur, diensten van de bemanning en de smakelijke verhalen van onze gids, een ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, een mooie scheepslunch, bezoek aan “Goudestein” en hapjes bij de middagborrel. Drankjes zijn niet inbegrepen. U kunt deze contant aan boord afrekenen.

Kaartjes kopen – alleen online verkrijgbaar via www.meevaren.nl:

Tickets voor deze bijzondere vaartochten zijn alleen online verkrijgbaar. Ga hiervoor naar www.meevaren.nl. Wacht niet te lang met reserveren. We mogen maximaal 27 passagiers meenemen en vol = vol …..