Sail Amsterdam 2020

Sail Amsterdam 2020

De 10e editie van Sail Amsterdam belooft een groots nautisch spektakel te worden. Vele bekende tall ships komen vanuit IJmuiden richting de Amsterdamse haven gevaren. Een fantastisch spektakel om te zien. Zeker wanneer u dat kunt beleven aan boord van het Statenjacht de Utrecht. Het definitieve programma van Sail Amsterdam 2020 is nog niet bekend. Maar het Statenjacht “De Utrecht” is natuurlijk weer present.

Het Statenjacht tijdens Sail Amsterdam 2020

Het Statenjacht wordt tijdens Sail Amsterdam door de organisatie van Sail ingezet voor het varen van arrangementen. Het schip vaart dan mee tijdens de Sail In en de Sail out. Daarnaast worden er programma’s aangeboden voor ochtend-, middag- en avond vaartochten. Deze luxe en exclusieve arrangementen zijn volledig verzorgd. Het Statenjacht wordt voor deze programma’s verhuurd aan groepen vanaf 22 tot maximaal 27 personen.

Sail Amsterdam 2020Meer informatie over Sail 2020 en het Statenjacht

De deelnemende schepen, waaronder het Statenjacht, worden in december 2018 geïnformeerd over programma’s en prijzen. In januari 2019 kunnen wij u hierover nader informeren. Deze informatie publiceren we natuurlijk op onze website. Wilt u als eerste geïnformeerd worden? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. De informatie die wij dan ter beschikking hebben over Sail Amsterdam 2020 nemen wij in januari als onderwerp mee.