Zomer

Catering aan boord van het Statenjacht

Alhoewel “De Utrecht” een getrouwe replica is van een Statenjacht, is het schip voorzien van alle moderne gemakken. Daarbij hoort ook een goed geoutilleerde horeca keuken. Van de kombuis van het Statenjacht De Utrecht wordt het hele jaar door goed gebruik gemaakt. Voor catering zomer schotelt onze chef-kok u tijdens de zeiltochten stoere en robuuste maaltijden voor. Daarnaast kunt u het Statenjacht in de wintermaanden vinden in de Veilinghaven van Utrecht en aanschuiven voor een wel heel bijzondere “Statenjacht-stamp”.

Catering zomer – (h)eerlijk eten en (h)eerlijk zeilen

Alhoewel het Statenjacht De Utrecht (ook) in de kombuis is voorzien van alle gemakken die nodig zijn om een uitstekende maaltijd te bereiden is koken aan boord van een zeilschip toch een vak apart. Desondanks is het onze chef-kok gelukt om binnen de mogelijkheden en haar hoge eisen een menukaart samen te stellen waarbij u letterlijk de vingers aflikt.  Met alle dieetwensen en allergieën kan, mits tijdig doorgegeven, rekening gehouden worden. Hier vindt u ons cateringaanbod zomer. Vraagt u bij ons een voorstel aan voor een zeiltocht of vaartocht, dan nemen wij daar een passend cateringvoorstel in mee. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een keuze maken uit de mogelijkheden.

Catering winter – (h)eerlijke Statenjacht Stampen

In de wintermaanden kunt het Statenjacht “De Utrecht” vinden in de Veilinghaven in Utrecht. Het schip wordt dan door onze chef-kok Marike Schokking en vaste schipper/gastheer Jarl Suijs geëxploiteerd als bijzonder restaurant. De menukaart is klein, maar o zo bijzonder. Net als in de zomermaanden wordt er gekookt met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Schuif aan een geniet van (h)eerlijk eten en de bijzondere sfeer aan boord. Het menu van het Eetcafé Statenjacht wisselt wekelijks en kunt u vinden op de website van het eetcafé. Op deze website vindt u ook het exacte adres van het restaurantje en het telefoonnummer dat u kunt bellen om te reserveren (aan te bevelen).