Eetcafé Statenjacht draait op volle toeren

Varen op de Vecht met het Statenjacht
Tochten voor individuelen 2019
31 maart 2019
Leerlingen ontmoeten Statenjacht De Utrecht
2 februari 2020
Eetcafe Statenjacht stamppotjes

Genieten van een heerlijke stamppot

Terwijl in de zomer het Statenjacht met bedrijfsuitjes, bruiloften en groepsevenementen heerlijk aan het varen is. En je kan genieten van het water, de wind en fijne catering. Kan je in de winter in de buik van het Statenjacht genieten van een heerlijke winterse maaltijd.

Eetcafé Statenjacht In november is met echte ouderwetse mankracht de vlaggenmast weer rechtop gezet. Als onze driekleur wappert, zijn we open voor een bakkie, een potje ganzenbord of een stevig potje stamp.

Bel even voor een plekkie of loop gezellig binnen. 06-18519544
Veilinghavenkade naast nr 14 in het water.