Einde vaarseizoen opening Eetcafé Statenjacht

Varen op de Vecht met het Statenjacht
Varen op de Vecht
5 september 2018
onderhoud aan statenjacht
Statenjacht weer strak in de lak
7 november 2018
Eetcafé Statenjacht

Statenjacht terug in Utrecht

Eetcafé StatenjachtNa een paar prachtige maanden op het water heeft het Statenjacht de zeilen (en ook de mast) gestreken voor de terugtocht naar de Veilinghaven van Utrecht. De mast gaat er binnenkort weer op en na het nodige onderhoud zijn we weer helemaal klaar voor de opening Eetcafé Statenjacht.

Exclusieve zeiltochten en evenementen 2018

We hebben in 2018 weer talloze mensen mogen ontvangen aan boord van ons bijzondere schip. Seizoen 2018 startte al vroeg met onze aanwezigheid tijdens Sail Kampen. Voor het vierde jaar op rij was het Statenjacht aanwezig tijdens Sail Pampus. Daarnaast hebben diverse gezelschappen het Statenjacht gebruikt als locatie voor bijzondere gelegenheden. Bedrijfsuitjes, familie dagen en bruiloften werden uitbundig gevierd. Vergaderingen aan boord werden met een frisse kijk op de stand van zaken en veel nieuwe ideeën succesvol afgesloten.

Eetcafé StatenjachtWe hebben al onze gasten na afloop van hun verblijf bij ons aan boord gevraagd om feedback over de voorbereiding op hun evenement, het schip, de bemanning, het eten, de sfeer aan boord en de gastvrijheid van de bemanning. Team Statenjacht mag zich verheugen in alleen maar uitmuntende recensies.

Zeiltochten en vaartochten voor individuelen

De belangstelling voor onze zeiltochten vanuit Volendam en vaartochten over de Vecht voor individuelen en kleine groepen was overweldigend. We hebben in 2018 helaas een flink aantal mensen teleur moeten stellen, want vol was vol. Wilt u geïnformeerd worden over de dagen die wij voor deze tochten in 2019 reserveren? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Dan bent u er volgend jaar als eerste bij.

Eetcafé Statenjacht geopend vanaf 14 november 2018

Eetcafé StatenjachtWe gaan de mast binnenkort weer zetten en het nodige onderhoud plegen aan het schip. Over ruim een maand gaan de deuren van Eetcafé Statenjacht weer open. U kunt dan weer een hele winter lang genieten van onze overheerlijke en bijzondere stamppotten. Zomaar binnenlopen mag altijd, maar wilt u verzekerd zijn van een plaatsje aan tafel dan adviseren wij u om even vooraf te reserveren. De belangstelling is nu al groot en de plaatsen zijn beperkt.