23 mei 2018 – Jubileum 15 jaar Statenjacht

Vlootschouw Sail Kampen
30 maart Vlootschouw Sail Kampen – vaar met ons mee
28 maart 2018
Varen op de Vecht met het Statenjacht
Varen op de Vecht
5 september 2018

23 mei 2018 – Jubileum 15 jaar Statenjacht

Statenjacht De Utrecht voltuig

Op 23 mei 2003 werd het Statenjacht te water werd gelaten. Op 23 mei 2018 vieren wij dan ook ons 15-jarig jubileum. In de afgelopen 15 jaar hebben wij met veel passie en plezier prachtige evenementen aan boord van ons bijzondere schip mogen verzorgen. Daarnaast waren we te vinden op alle grote, nationale nautische evenementen. Daar gaan wij graag nog jaren mee door !!!

Bedrijfsuitjes, teambuilding evenementen, familiefeesten, bruiloften, relatie evenementen en vergaderingen ….  Niets is ons inmiddels meer vreemd. Voor zowel een zakelijk als particulier evenement kunt u aan boord van het Statenjacht uitstekend terecht. De ontspannen sfeer aan boord zorgt dat iedereen zich direct thuis voelt. De verzorging aan boord is van uitstekende kwaliteit en voor de organisatie van uw evenement kunt u bogen op onze lange ervaring.

Heeft u in 2018 plannen voor een zakelijk of particulier evenement? Neem dan eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die het Statenjacht De Utrecht u te bieden heeft.