ZEILEN VOLENDAM

ROUTEBESCHRIJVING STATENJACHT DE UTRECHT ZOMER

Van 1 april tot 1 oktober is de ligplaats van het Statenjacht (tenzij anders aangegeven) in Volendam ter hoogte van Haven 43 (postcode 1131 EP). 

Via de A1 (Hilversum/Amersfoort), A2 (Utrecht) of A4 (Schiphol/Den Haag) richting Amsterdam rijden en de ringweg opzoeken door richting Zaandam/Zaanstad te volgen. De ringweg blijven volgen en de ringwegafslag Volendam nemen. Vanaf daar is het nog 15 km naar Volendam. Vanuit het centrum van Amsterdam kan het beste de IJtunnel worden genomen die rechtstreeks naar Volendam leidt. De laatste afslag Volendam is bij een Van der Valk Motel en vanaf dit punt is het nog zo’n twee km voordat Volendam, via een mini-rotonde (rechtsaf), wordt binnengereden De hoofdweg (Julianaweg) rijdt u rechtdoor. 

 

Openbaar vervoer U neemt bij het Centraal Station aan de achterzijde de bus van E.B.S. naar Volendam. Elke 15 minuten vertrekt er een bus naar Volendam. U kunt in de bus een kaartje kopen of reizen met uw O.V. Chip.
Meer info en vertrektijden.

Zeilen Volendam STATENJACHT DE UTRECHT

 

ROUTEBESCHRIJVING STATENJACHT UTRECHT

ROUTEBESCHRIJVING WINTER
Van 1 november tot 31 maart is de ligplaats van het Statenjacht (tenzij anders aangegeven) in Utrecht ter hoogte van de Veilinghavenkade  14 (postcode 3521 AK). 

A2 komend uit de richting Amsterdam: neem de afrit 8 (Centrum-Jaarbeurs); verder als onderstaand.
A2 komend uit de richting ‘s Hertogenbosch: volg de borden Ring Utrecht (west), vervolgens de afslag Centrum en neem dan de afrit 8 (Centrum-Jaarbeurs); verder als onderstaand.
A12 komend uit de richting Arnhem en A27 komend uit de richting Hilversum: volg de borden Ring Utrecht (zuid), blijf deze volgen tot voorbij het knooppunt Oudenrijn en neem dan de afrit 8 (Centrum-Jaarbeurs); verder als onderstaand.
A12 komend uit de richting den Haag/Rotterdam: volg de borden Ring Utrecht (west), blijf deze volgen en neem de afrit 8 (Centrum-Jaarbeurs); verder als onderstaand.

vanaf de afrit 8: steeds de borden Jaarbeurs blijven volgen; aangekomen op de Croeselaan slaat u bij het bord [ring,den Haag] rechtsaf de van Zijstweg in. Na ca. 100 mtr ziet u links in de Parkhaven bij de havenpost het Statenjacht liggen.

 

 

 

Van het station Utrecht Centraal, uitgang Jaarbeurs-Croeselaan, is het 5 minuten lopen naar het Statenjacht. Volg de Croeselaan en neem na 500 mtr bij de stoplichten de zijstraat rechts, de van Zijstweg. Na ca. 100 mtr ziet u links in de Parkhaven bij de havenpost het Statenjacht liggen.

ROUTEBESCHRIJVING STATENJACHT DE UTRECHT