Vergaderingen

Vergaderruimte op een zeilschip

U kunt voor uw management vergaderingen, bedrijfspresentaties en productintroducties natuurlijk een vergaderruimte huren ergens in een hotel, restaurant of bedrijvenpark. Maar dat is niet te vergelijken met de ervaring die een historisch zeilschip uw gasten biedt. Via de valreep het Statenjacht betreden, de krakende touwen, de geur van zeildoek, eikenhout en boenwas, een prachtig betimmerde herenkamer, luxe aangekleed en met een warme ambiance. Uw gasten wanen zich tijdens de vergadering of presentatie in de glorietijd van Nederland als handelsmacht.

Professionele vergaderruimte

De vergaderruimte op het historische zeilschip kan zich zowel qua aankleding als service meten met de mooiste zalen in een zakenhotel of vergadercentrum. Hoewel het schip een getrouwe reconstructie van de originele statenjachten is, zijn in haar ruimen en kombuis de modernste hulpmiddelen ingebouwd. Inclusief professionele keuken voor topklasse catering, en natuurlijk alle vergader- en presentatiefaciliteiten die u nodig hebt. Van beamer tot whiteboard.

Een ‘heerlijk’ zeilschip

Vergaderen aan boord van het Statenjacht ‘de Utrecht’ is als een terugkeer naar de tijd van de Vereenigde Oost-Indische Compagnie, toen rijke kooplieden en vertegenwoordigers van de regering zich in precies zulke ‘admiraliteitsjachten’ verplaatsten om hun handelsschepen op zee te bezoeken of om de vaarten in hun regio te schouwen. Of gewoon voor een ontspannen zeiltochtje in een stijlvol schip dat paste bij hun status. Uw binnen- en buitenlandse gasten zullen zeker onder de indruk zijn van deze buitengewone vergaderlocatie. Een locatie die u nergens anders vindt, want ‘de Utrecht’ is als enige VOC-schip in Nederland beschikbaar voor vergaderingen en presentaties

Eten en drinken tijdens uw vergadering

Het schip beschikt over een professionele keuken, die catering op topniveau mogelijk maakt voor ieder bedrijfsevenement. Er kunnen tot 24 gasten aan boord dineren. Wij schenken u met veel plezier een Muider Schipperbitter, maar ook een glas Champagne valt hier zeker niet uit de toon. U verblijft immers op een Statenjacht, ooit ontworpen voor vervoer van, admiraals, rijke kooplieden, bestuurders en andere notabelen.