Relatie evenementen

Programma op maat

Voor alle zeiltochten aan boord van het Statenjacht De Utrecht maken wij in goed overleg met onze klanten een programma op maat. Ook voor uw relatiedag denken we graag weer met u mee.

Diverse afvaarthavens mogelijk

De thuishaven van het Statenjacht De Utrecht is Volendam, maar afvaart vanuit andere havens is ook mogelijk. Komt uw gezelschap vanuit het hele land, dan is bijvoorbeeld de haven van Muiden een mooi punt om in te schepen.

Vergadering of presentatie

Aan boord van het Statenjacht De Utrecht is benedendeks ruimte aanwezig voor het geven van een presentatie. In deze ruimte kunt u ook vergaderen. Beamer en scherm zijn op aanvraag aanwezig.

Hijs samen de zeilen

Zijn we eenmaal op open water, dan verwacht de bemanning wel een beetje actie van u. Er is zo af en toe een handje nodig bij het zetten van de zeilen of het uitvoeren van manoeuvres zoals een “overstag” of een “gijp”. Deze gezamenlijke activiteit zorgt direct voor een informele sfeer, waardoor u uw relaties eens op een andere manier leert kennen.

Eten en drinken tijdens uw relatie evenement

Aan boord wordt er continue gezorgd voor smakelijke en bij het moment van de dag passende versnaperingen en maaltijden. U kunt zelf een keuze maken uit de mogelijkheden, die u aantreft bij ons cateringaanbod. Heeft u speciale wensen? Neem dan tijdig contact op. Onze kok Marike houdt daar graag rekening mee.