Catering aan boord

Catering aan boord van het Statenjacht De Utrecht

De bemanning van het Statenjacht heeft hospitality hoog in het vaandel. Hun doel is om u een onvergetelijk verblijf aan boord te bezorgen. Daar hoort natuurlijk ook een optimale verzorging van de “innerlijke mens” bij. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan de catering aan boord. Wij stellen u op voorhand alvast voor aan onze chef-kok, Marike Schokking. Zij zwaait de scepter in de kombuis van De Utrecht.

Statenjacht De UtrechtUw chef-kok aan het woord

“Sinds 2010 maak ik deel uit van de vaste bemanning van het Statenjacht De Utrecht. ‘s Zomers was ik aan dek te vinden als matroos en later ook als schipper. In de wintermaanden exploiteer ik sinds 2011, samen met schipper Jarl Suijs, Eetcafé Utrecht. Aan boord van het Statenjacht ben ik dus van alle markten thuis. In 2017 heb ik definitief gekozen voor een vaste plaats in de kombuis, want daar ligt toch echt mijn hart. Ik ga voor eerlijk een mooi voedsel en laat mij bij het bereiden van mijn maaltijden inspireren door onder andere mijn omgeving. Heeft u gekozen voor een vaartocht aan boord van een robuust en magnifiek schip als het Statenjacht, dan hoort daar in mijn optiek ook mooi en robuust eten bij”. Voor ontvangsten, lunches, borrels en diners heb ik op basis hiervan een voorstel gemaakt voor catering aan boor van het Statenjacht. Aanpassing hierop zijn in overleg met mij altijd mogelijk.

Catering aan boord – ons aanbod en uw wensen

Statenjacht De UtrechtBij de samenstelling voor de menu’s voor het Statenjacht is de “robuuste en magnifieke” uitstraling van het schip Marike’s basis geweest. In tegenstelling tot vroeger dagen, waarin het voedsel voor de opvarenden eenzijdig, vitamine-arm en vaak niet genoeg was, kunt u van haar gevarieerde gerechten verwachten die gemaakt zijn van seizoensgebonden verse ingrediënten. En er is natuurlijk voor iedereen meer dan genoeg. Marike’s menu voor de zomermaanden treft u hier aan cateringaanbod zomer. Wanneer u aanvullende of andere wensen heeft, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. In overleg met Marike is heel veel mogelijk.