Bedrijfsuitje Zeilen

Bedrijfsuitje Zeilen op het Statenjacht “De Utrecht”

Zoek je voor jullie bedrijfsuitje een programma waarbij iedereen zich graag aansluit? Ga dan tijdens je bedrijfsuitje zeilen aan boord van het Statenjacht. Aan boord van dit bijzondere schip zal iedereen een onvergetelijke dag beleven.

Bedrijfsuitje Zeilen

Programma bedrijfsuitje zeilen

Het Statenjacht “De Utrecht” is het enige zeilende VOC-schip ter wereld. Stap je aan boord, dan waan je je direct in andere tijden. Samen met je collega’s hijs je de zeilen en stuur je dit bijzondere zeilschip. Niet iedereen hoeft daar actief aan mee te doen. Zijn er collega’s die liever niet de handen een beetje uit de mouwen steken? Zij kunnen heerlijk relaxen. Een bedrijfsuitje zeilen aan boord van het Statenjacht betekent in elk geval “genieten”.

Het schip en de verzorging aan boord

Statenjachten werden vroeger gebruik voor het vervoer van belangrijke personen. Het schip was dan ook voorzien van alle luxe die er maar te bedenken was.

Bedrijfsuitje Zeilen

Voor de passagiers werd in alle opzichten uitstekend gezorgd. Die traditie houden wij graag in ere. Het Statenjacht is ook voor hedendaagse begrippen een luxe zeilschip. Onze gastvrije bemanning zal er tijdens je verblijf aan boord voor zorgen dat het je aan niets zal ontbreken. De catering is van uitstekende kwaliteit en de scheepsbar is goed gevuld.

Mogelijke uitstapjes onderweg

Wanneer je gedurende de dag even van boord wilt, dan zijn er genoeg mogelijkheden. Vanuit onze thuishaven Volendam zijn de havens van Marken en Monnickendam goed bereikbaar. Deze IJsselmeerdorpjes zijn zeker een bezoekje waard. We kunnen eventueel een gids voor je reserveren die je meeneemt voor een wandeling langs de meest bezienswaardige plekken. Staat de wind gunstig, dan ligt de haven van Hoorn ook binnen bereik.

Bedrijfsuitje Zeilen

Een bezoek aan Forteiland Pampus kan ook tot de mogelijkheden behoren. Onze schippers en het kantoorpersoneel zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden voor een uitstapje. Wil je een uitstapje vooraf geregeld hebben, dan zorgt ons kantoor voor de nodige reserveringen.

Meer over een bedrijfsuitje zeilen met het Statenjacht “De Utrecht”

In principe vertrekt het Statenjacht voor het maken van zeiltochten vanuit de haven van Volendam. Afvaart vanuit andere havens is echter ook mogelijk. Het Statenjacht mag maximaal 27 passagiers meenemen. De prijs voor een bedrijfsuitje zeilen hangt af van verschillende factoren zoals aantal deelnemers, cateringkeuze en vertrekhaven. Voor het vaststellen van een prijs hebben we dan ook wat meer informatie nodig over jullie gezelschap en wensen. Bedrijfsuitje Zeilen

Informatie en contact

Wil je meer weten over een bedrijfsuitje zeilen aan boord van het Statenjacht of een voorstel met een prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt het contactformulier invullen (zie deze pagina aan de rechterkant) bellen naar 0294-700230 of een mail sturen naar info@statenjacht.nl