Bedrijfsuitjes

Onvergetelijk bedrijfsuitje aan boord van het Statenjacht

Dagje op stap met je collega’s en op zoek naar een bijzondere invulling van je bedrijfsuitje? Stap dan aan boord van het Statenjacht De Utrecht. Fun, activiteit, heerlijk eten en drinken en de bijzondere locatie maken je bedrijfsuitje tot een dag om nooit meer te vergeten.

Zeilen op het Statenjacht De Utrecht

Bedrijfsuitje Zeilen StatenjachtAlhoewel jullie zelf het schip zullen zeilen hoef je geen zeilervaring te hebben voor het maken van een zeiltocht aan boord van het Statenjacht. Onze professionele schipper en zijn matroos maken je wegwijs aan boord. Onder hun toeziend oog zeilen jullie zelf het schip. Hijs de zeilen, wissel de zwaarden en neem het roer gerust eens over. Er is voor alle deelnemers een geschikte taak aan dek te vinden.Doe je liever niet actief mee aan de zeilactiviteiten, zoek dan een comfortabel plekje op de koningsblauwe kussens in het Paviljoen op het achterdek. Van daaruit kun je de activiteiten van je collega’s uitstekend volgen en heb je een prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

Afhankelijk van de duur van jullie zeiltocht, het weer en de wind is het mogelijk om de zeiltocht een uurtje te onderbreken met een bezoek aan een havenstadje. En onze gastvrije bemanning vertelt jullie graag over de vele bijzonderheden van het unieke schip waarop jullie je bevinden. Je zult je geen moment vervelen !

Programma bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje Zeilen StatenjachtWe hebben geen standaard programma voor een bedrijfsuitje aan boord van het Statenjacht. Alle programma’s stellen we namelijk in goed overleg met onze gasten samen. Je kunt een hele dag of een paar uurtjes gaan zeilen. Je kunt ook in de loop van de middag inschepen en ‘s avonds aan boord blijven eten. Uitwaaien na werktijd? Scheep in op het Statenjacht “De Utrecht”.  Er zijn ook verschillende mogelijkheden om even van boord te gaan, bijvoorbeeld in Marken of op Forteiland Pampus.

Het Statenjacht heeft in de zomermaanden Volendam als thuishaven, maar vertrek vanuit andere havens aan het IJsselmeer is ook mogelijk. Ben je benieuwd naar hoe jouw bedrijfsuitje aan boord van het Statenjacht er uit kan zien? Neem dan gerust contact op, vertel ons meer over jullie wensen en je ontvangt van ons een voorstel.

Catering tijdens je bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Zeilen StatenjachtAan boord van het Statenjacht wordt het hele jaar door (h)eerlijk gekookt. Een ontvangst, lunch, borrel of avondmaaltijd? Het is altijd smullen geblazen. Chef-kok Marike Schokking heeft voor het zomerseizoen een mooi menu samengesteld, waaruit je een keuze kunt maken. Aanpassingen zijn in overleg altijd mogelijk. Met alle dieetwensen kan rekening worden gehouden, mits ze tijdig worden doorgegeven. Voor een voorproefje van Marike’s kookkunsten kun je in de wintermaanden terecht bij Eetcafé Utrecht.