Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes en evenementen

Bedrijfsuitjes, relatiedagen, teambuilding of andere zakelijke evenementen in de buurt van Amsterdam of Utrecht organiseren? Het 23 meter lange zeilschip Utrechts Statenjacht kan voor een dagtocht 27 gasten aan boord nemen.
Daarnaast is er natuurlijk de schipper met een vaste, ervaren bemanning aanwezig om van uw bedrijfsuitje een succes te maken. Een geweldig teambuiding activiteit. Uw eigen team kan actief meehelpen met het optuigen en navigeren, maar dat is niet verplicht. In overleg kunnen we uw gasten tijdens het bedrijfsuitje een meer of minder actieve zeilervaring bieden.

Werken en genieten

Een bedrijfsuitstapje op zo’n stijlvol schip is niet alleen hard werken. Ligt het schip eenmaal goed op koers, dan kan een groot deel van de bemanning het wat rustiger aan doen. Een mok koffie halen in het kombuis, of gewoon lekker genieten van zon en wind. Om de beurt neemt iemand het roer over. Geconcentreerd blijven opletten, dan zijn kleine correcties voldoende om de vaart er in te houden. Wat dat betreft is een zeilschip net een onderneming.

Een belevenis voor uw team

Samen een groot zeilschip optuigen, met vereende krachten de zeilen hijsen en een zeiltocht maken over het IJsselmeer is een perfecte manier om het team te versterken tijdens uw bedrijfsuitje. Uw bemanning begint met een stoomcursus om de verschillende onderdelen van het schip te leren kennen. Grootzeil, fok, kluiver, schoten en vallen, gaffel en boegspriet… alleen de terminologie al doet de VOC-mentaliteit herleven. Bedrijfsuitjes aan boord van een klassiek zeilschip, iedereen voelt zich één met de elementen. En met elkaar.

Eten en drinken tijdens uw bedrijfsuitstapje

Het schip beschikt over een professionele keuken, die catering op topniveau mogelijk maakt voor ieder bedrijfsevenement. Er kunnen tot 24 gasten aan boord dineren. Wij schenken u met veel plezier een Muider Schipperbitter, maar ook een glas Champagne valt hier zeker niet uit de toon. U verblijft immers op een Statenjacht, ooit ontworpen voor vervoer van, admiraals, rijke kooplieden, bestuurders en andere notabelen.