Verjaardagen

Verjaardagen en feesten op het Statenjacht

Zeilen IJsselmeerHet Statenjacht De Utrecht is een prachtige locatie voor het vieren van verjaardagen en andere bijzondere feesten. Beleef een dagje uit op het water met familie en vrienden om nooit te vergeten. Sommige momenten zijn zó speciaal, dat u ook een echt bijzondere locatie wilt kiezen. De vijftigste verjaardag van een Abraham of Sara, het zilveren of gouden huwelijksfeest of een reünie van familieleden die elkaar maar zelden zien… dat is te belangrijk om in een gewoon zaaltje te vieren. Zo’n feest vraagt om een Statenjacht!

Alles aan boord voor het perfecte feest

Het Statenjacht ‘de Utrecht’ is een authentieke reconstructie van een zeilschip uit de 18e eeuw. Maar dat betekent niet dat alles er ouderwets en primitief is. Bij de bouw is rekening gehouden met de hedendaagse eisen op het gebied van comfort. Zo beschikt ‘De Utrecht’ over een goed geoutilleerde keuken. De catering is van uitstekende kwaliteit. Zeilen IJsselmeerU vindt aan boord ook een muziekinstallatie en een beamer met scherm. Kortom; “De Utrecht” is een perfect ‘partyship’ voor het vieren van een goed feestje.

Onder zeil tijdens verjaardagen en feesten

Wat is er tijdens uw feest of verjaardag leuker dan uw gasten een gezamenlijke activiteit aan te bieden? We gaan met z’n allen onder zeil en u mag een paar uurtjes de handen uit de mouwen steken. U zeilt namelijk zelf het schip. Zeilervaring is niet nodig. Onze professionele en gastvrije bemanning leert u al doende de kneepjes van het vak. Hijs samen de zeilen en neem het roer eens over. Wilt u liever niet actief aan de zeiltocht deelnemen? Geen probleem, want zowel boven- als benedendeks treft u comfortabele ruimtes aan waar u heerlijk kunt vertoeven. Geniet van de elementen, van elkaar en van de ontspannen sfeer aan boord. Uw gastvrouw zorgt tijdens uw verblijf aan boord voor de nodige hapjes en drankjes. Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren; het kan allemaal aan boord van het Statenjacht “De Utrecht”.

Verjaardag vieren of feesten aan boord van “De Utrecht”? Neem gerust eens contact op en vraag naar de mogelijkheden.