Verjaardagen

Een unieke locatie voor een verjaardag

Uw verjaardag vieren? Beleef een dagje uit op het water met familie en vrienden om nooit te vergeten. Sommige momenten zijn zó speciaal, dat u ook een echt bijzondere locatie wilt kiezen. De vijftigste verjaardag van een Abraham of Sara, het zilveren of gouden huwelijksfeest of een reünie van familieleden die elkaar maar zelden zien… dat is te belangrijk om in een gewoon zaaltje te vieren. Zo’n feest vraagt om een Statenjacht!

Alles aan boord voor het perfecte feestje

Het Statenjacht ‘de Utrecht’ is een authentieke reconstructie van een zeilschip uit de 18e eeuw. Maar dat betekent niet dat alles er ouderwets en primitief is. ‘De Utrecht’ beschikt over een moderne horecakeuken, met alles wat nodig is voor een uitstekend diner tijdens uw verjaardag. Ook kan er muziek spelen en kunt u video’s projecteren met een beamer. Kortom een perfect ‘partyship’ voorzien van alle faciliteiten voor een moderne verjaardag in een historisch kader.

Eten en drinken tijdens uw verjaardag

Het schip beschikt over een professionele keuken, die catering op topniveau mogelijk maakt voor ieder evenement. Er kunnen tot 24 gasten aan boord dineren. Wij schenken u met veel plezier een Muider Schipperbitter, maar ook een glas Champagne valt hier zeker niet uit de toon. U verblijft immers op een Statenjacht, ooit ontworpen voor vervoer van, admiraals, rijke kooplieden, bestuurders en andere notabelen.