Individueel inschepen

Kleine groepen en individueel inschepen

Het Statenjacht wordt merendeels verhuurd aan groepen tot 27 personen. Jaarlijks reserveren wij echter een aantal dagen. Dan kunt u ook individueel inschepen of met een kleine groep meevaren. We maken dan zeiltochten over het IJsselmeer en vaartochten over De Vecht. De dagen waarop deze tochten plaatsvinden publiceren wij jaarlijks in het vroege voorjaar op www.meevaren.nl. Kaartjes zijn via deze website online verkrijgbaar.

Zeilen Volendam

Individueel inschepen – zeiltochten vanuit Volendam

Een mooie lange dag onder zeil. U scheept in in de haven van Volendam. Koffie/thee en iets lekkers, een korte uitleg, en we kiezen het ruime sop. U hijst samen de zeilen en stuurt het schip. Bestemming onbekend, want we laten ons brengen waar de wind ons waait. Voor een heerlijke lunch en een hapje bij de borrel wordt gezorgd. Drankjes kunt u contant aan boord afrekenen. Aan het eind van de middag komen we terug in Volendam. Alle informatie over deze tochten kunt u vinden op www.meevaren.nl. Kaartjes zijn alleen online via deze website te bestellen. Wees er snel bij, want het Statenjacht mag maximaal 27 personen meenemen. En vol = vol

Varen over de VechtIndividueel inschepen – vaartochten over De Vecht

Een vaartocht langs de mooiste buitenplaatsen. De zeilen kunnen op De Vecht niet worden gezet, maar u zult zich geen moment vervelen. Het uitzicht is adembenemend. Op- en afstappen doet u in Loenen aan de Vecht. De crew vertelt u bijzonderheden over het de omgeving. We onderbreken de vaartocht met een bezoek aan het Vechtstreekmuseum. Ook nu wordt er weer gezorgd voor een gezellige ontvangst, een lunch en een borrelhapje. Drankjes zijn tegen contante betaling aan boord verkrijgbaar. Meer informatie over deze tochten is te vinden op www.meevaren.nl. Tickets kunt u alleen online via deze website bestellen. Wacht niet te lang met boeken, want vol = vol.