Familiedag

Familiedag – plezier voor jong en oud

Maakt u plannen om met uw familie een dagje op stap te gaan, dan moet u natuurlijk rekening houden met de uiteenlopende leeftijden van de deelnemers. Aan boord van het Statenjacht De Utrecht is voor iedereen iets te beleven ! Ook kinderen zijn van harte welkom en kunnen helpen bij het zetten van de zeilen en het sturen van het schip. Zijn opa en oma wat minder fit, dan kunnen zij vanuit de comfortabele kussens in het Paviljoen de activiteiten van kinderen en kleinkinderen op het dek gadeslaan.

Statenjacht De Utrecht – perfecte locatie en activiteit

Alhoewel het Statenjacht De Utrecht een authentieke reconstructie ven een zeilschip uit de 18e eeuw is, is het wel voorzien van alle moderne gemakken en bevinden zich zowel boven- als benedendeks ruimtes waarin u bij wat minder mooi weer kunt vertoeven. Maar vooral bijzonder is dat een zeiltocht aan boord van het Statenjacht u een gezamenlijke activiteit biedt. U zeilt met uw familie zelf dit bijzondere schip. De professionele bemanning geeft u de nodige aanwijzingen.

Eten en drinken tijdens uw familiedag

Tijdens uw familiedag wordt er uitstekend voor u gezorgd. Het schip beschikt over een professionele keuken, die uitstekende catering mogelijk maakt voor ieder evenement, dus ook voor uw familiedag. Wat er zoal geserveerd kan worden kunt u vinden bij ons cateringaanbod. Zijn er speciale wensen, dan horen wij dat graag zodat wij hier rekening mee kunnen houden.