Sail Kampen – Pasen 2018

Sail KampenSail Kampen – 30 maart t/m 2 april 2018

Het Statenjacht De Utrecht gaat dit jaar al vroeg het water op. Eind maart vertrekken we uit de Veilinghaven van Utrecht om deel te nemen aan Sail Kampen. Wilt u tijdens de paasdagen een uitstapje maken met familie of vrienden? Een bezoek aan Sail Kampen is absoluut de moeite waard. Het Statenjacht De Utrecht neemt op vrijdagavond deel aan de vlootschouw. Op zaterdag, zondag en maandag ligt het schip van 10:00 uur tot 17:00 uur ter bezichtiging aan de kade. In de binnenstad gonst het van de activiteiten. Muziek, toneel, spelen en gezelligheid. ‘s Avonds kunt u bij Eetcafé Statenjacht terecht voor een bijzondere en overheerlijke stamp.

Sail Kampen – activiteiten

Sail KampenEen bezoek aan Sail Kampen staat garant voor een prachtige dag voor jong en oud. Zowel in de haven als in de sfeervolle oude binnenstad is er van alles te beleven. De meeste activiteiten zijn vrij toegankelijk voor publiek. Voor sommige activiteiten zijn tickets verkrijgbaar, die u via de website van Sail Kampen online kunt bestellen. Sail Kampen biedt ook voor bedrijven bijzondere gelegenheden voor een relatiedag of een bedrijfsuitje. Voor een uitgebreid overzicht van alle activiteiten tijdens Sail Kampen kunt u terecht op de website van Sail Kampen.

Eetcafé Statenjacht tijdens Sail Kampen

Deelname aan Sail Kampen biedt ons een uitgelezen mogelijkheid om Eetcafé Statenjacht ook buiten de regio Utrecht eens onder de aandacht te brengen.

Sail Kampen

Voor onze deelname aan Sail Kampen doeken we Eetcafé Statenjacht dit jaar wat eerder op in Utrecht, maar de keuken is tijdens Sail Kampen gewoon weer open. Wilt u uw bezoek aan Sail Kampen afsluiten met een bijzondere maaltijd aan boord van het Statenjacht? Op zaterdag 31 maart, zondag 1 april (eerste Paasdag) en maandag 2 april (tweede Paasdag) bent u van harte welkom. Zoals gebruikelijk eet u bij ons wat de pot stampt en hanteren we ook nu een aanschuifbeleid. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje, reserveer dan tijdig. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met Marike en Jarl, bereikbaar op 06-18519544.

Wilt u meer informatie over mogelijkheden of heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met ons kantoor.