ZEILEN OP HET IJSSELMEER

HUUR EEN ZEILSCHIP IN VOLENDAM OF MUIDEN

Het Statenjacht de Utrecht heeft alles aan boord voor het perfecte feest. 
Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsuitje, teambuilding of een familiedag; voor elk uitje hebben wij een passend programma.

Het Statenjacht ‘de Utrecht’ is een authentieke reconstructie van een zeilschip uit de 18e eeuw. Maar dat betekent niet dat alles er ouderwets en primitief is. De Utrecht beschikt over een moderne keuken, uw gastvrouw (verantwoordelijk voor de catering) maakt onderdeel van de vaste bemanning en zorgt daarom graag voor een gezellige lunch, een mooie barbecue of heerlijk "Captains Dinner". Op verzoek kan er een eigen kok mee. 

Natuurlijk is er ook een schipper met een vaste, ervaren bemanning aanwezig om van uw dag aan boord van het Statenjacht een succes te maken. Bijvoorbeeld een geweldige familiedag. Een dag zeilen op het IJsselmeer, uw familie kan actief meehelpen met het optuigen en navigeren, maar dat is niet verplicht. In overleg kunnen we u tijdens deze dag een meer of minder actieve zeilervaring bieden.

Daarnaast is Het Statenjacht de Utrecht te huur voor al uw zakelijke doeleinden. Een locatie die u nergens anders vindt, want De Utrecht is als enige VOC-schip in Nederland beschikbaar voor vergaderingen en presentaties.

 

CATERING AAN BOORD
Informeer naar tarieven en catering mogelijkheden.
0294-700230 of info@zeilzaken.nl
Ons eigen boekingskantoor helpt u graag verder!